Hirdetés

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

Új hozzászólás Aktív témák

  • 3800+

    őstag

    válasz lovi27 #12995 üzenetére

    Szuper akkor igazából nem is értem az opcache miért nem alapértelemezett beállítás. Ezen kívül még van a memcache ami már kicsit bonyolultabb dolog, nem is erőltetem, így is kielégítő a felület.

    Teljesen nulláról a DBTech féle verzió nekem nem működött mysql/mariadb hiba miatt. Ami hiányzott az a var/lib/mysql mappából a custom.cnf fájl amit módosítani kell a feljebb linkelt Techno Dad Life videó alapján. Ezt a Stigma féle telepítésből átmásoltam a megfelelő helyre és ott módosítottam, illetve végrehajtottam a user kreálást mariadb-ben a Techno Dad Life videó szerint. Így sem volt sima a belépés mert csak a 3. admin felhasználó+jelszó megadás után jutottam be a nextcloudra (csak pörgött a belépő felület de nem történt semmi.)

    Nem volt egyszerű, de a fentiek tudatában szerintem működne legközelebb is a DBTech féle nextcloud telepítés. Végig ezt próbáltam megoldani mert a netre kiengedés ezzel a legegyszerűbb. És ha valakinek egyből sikerül mindenféle külön mókolás nélkül akkor tényleg szinte 15 perc alatt felállhat a bárhonnan elérhető nextcloud.

    Stigma: A te verziód a TDL videó alapján egyből működött, csak meg kellett csinálni a mariadb-s parancsokat. Miután az működött egyből próbáltam átültetni a dolgokat a DBTech féle verzióba.

    [ Szerkesztve ]

    MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz

Új hozzászólás Aktív témák