Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Eagle1

    csendes tag

    Sziasztok,

    Lenne egy érdekes problémám. Szeretnék valami Guru segítséget kérni :)

    Korábban ADSL-t használtam otthon, 2 routerrel. (nagy a ház... az emeleten volt ami csatlakozott a netre, a földszinten pedig egy másik, ami csak szórta a wifit).

    Pár hónapja áttértünk a T-home kábelre. És kaptunk egy Cisco EPC3925 típusú routert, modemet... van IPTV is... de ez nem lényeg

    Amióta ez a kütyü van nálunk nem tudom a második routert működésre bírni. Nem kapok IP címet a wifin keresztül. Próbáltam már egymillió beállítást, illetve próbáltam több routert is. Most épp egy Linksys E4200-al küzdök és a 2.4GHz-s wifijén egyszerüen nem megy semmi (további érdekesség, hogy az 5GHz-s wifije jól működik, csak sajnos az kevés, mert vannak olyan eszközeim amik nem támogatják az 5GHz-t). Néha kapok IP-t, de 3000-es pingem van :) Ha megszakítom a kapcsolatot akkor általában nem is tudok újra csatlakozni már. Próbáltam úgy is, hogy DHCP-t bekapcsolom a linksysen, úgy se volt jobb.

    Aztán elkezdtem tesztelni egy Linksys WRT54-es cuccot dd-wrt-vel felvértezve, de a történet ugyanaz. LANon szépen kapom a ciscotol az IP-t hasít a net ahogy kell, de wifin semmi...

    Mindegyik eszközt behoztam már az irodámba is, hogy megnézzem nem hibásak e, de az itteni TP-Link routerrel hibátlanul megy mind a kettő, csak az otthoni hálozatomon van elátkozva valami.

    Mit kéne beállítani a T-s Ciscon, hogy jó legyen?

    Minden tippet előre is köszi.

Új hozzászólás Aktív témák