Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tb83

    tag

    Hali!

    Egy D-Link DIR-600-as routerünk van otthon (szolgáltató adta). Vettünk egy új telefont (Jiayu G2F), és olyan probléma jelentkezett, hogy a wifi néha véletlenszerűen nem működik rajta, majd pár perc, vagy akár egy óra múlva újra működik, anélkül, hogy bármit is csinálnánk.

    A telefon azt írja, hogy csatlakozva, de teljesen szürke a wifi jel, (azaz mintha gyenge lenne a jel) és nem megy a net. Másik telefonon, laptopon mindeközben tökéletesen megy a wifi. Visszavittük, kicserélték, de ez a másik is ugyanezt a problémát produkálja.

    Próbáltam érdeklődni a telefon (itteni) fórumán, de sajnos nem jutottam sokkal előrébb. Azt javasolták, hogy indítsam újra a routert, ami valóban megoldja a gondot, viszont mivel napi 3-4-szer is előfordul ez a gond, nem tartom túl jónak állandóan ezt játszani, főleg, hogy egy év alatt kb. egyszer kellett újraindítani a routert. Olyan választ is kaptam, hogy a google szerverhez nem tud ilyenkor csatlakozni.

    A kérdésem az lenne, hogy van-e valami ötlet, hogy esetleg a routeren állítsak valamit, hogy "összebarátkozzon" a telefonnal?

    A válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák