Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • krealon

    veterán

    válasz Flowtation #32986 üzenetére

    "Adott otthon egy win7 laptop, egy tl-mr3220 router és két db nas, mindenki kábelen, csak a laptop wifin. Régebben be volt állítva mindkét nason a (samba) megosztás, amit simán el is értem az intézőből, tehát tudtam rá másolni. Most újra beüzemeltem mindkettőt, de hiába osztok meg, nem látja a windows, csak mint hálózati eszközöket, de ha arra kattintok akkor a webes felületek jönnek be."

    Windows network Browser hiba.
    Ha a helyi halozat egyik gepen blokkolva van (tipikusan kulso tuzfalszoftver, vagy Internet Security program altal) akar csak egy resze a Browser election-nak, akkor nem jon letre stabil lista a helyi szamitogepekbol, igy a nem is listazodnak a Windows intezoben.

    "Úgy szeretném használni, hogy ha "kikölcsönzök" :) egy filmet, akkor azt egyből a nasra töltöm, mert a megosztást használom egy raspberry pi-vel, ami a médialejátszó. (a pi egyébként simán látja, egyszer beállítottam, aztán jó.) Igy leáll a letöltés és nem lehet használni.
    [...]
    A másik gondolom, hogy ha elindul a letöltés akkor csak 300-400 kbit/s-el hajlandó letölteni, pedig 1,2 MB-al szoktam tölteni.
    a nasok: ib-nas4210b és egy freecom network drive
    "

    Rossz otlet halozati meghajtora kozvetlenul "kolcsonozni".
    WiFi-vel parositva pedig tokeletes ongol.
    Ha a kolcsonzoprogramban van lehetosag beallitani "incomplete" konyvtarat a letoltes idejere, akkor legalabb a torrent sokszalas az irasi terheleset le lehet venni az amugy is eleg szereny kepessegu NAS-okrol.

Új hozzászólás Aktív témák