Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    @ (#46800) MaCS_70: Felhasználás függő. Van, ahol a végtelen sebesség sem elég. A gyakorlatban kb a HD videózásnál húznám meg a határt, egy átlag usernél ez a max igénybevétel. Jogos, a 10 mega nagyon határon van, az 50-ben szerintem is kiegyezhetünk. :K

    @ (#46802) SP4C3: Igen, pont te vagy a jó példa erre, hogy semmi sem elég. Én sem azt mondtam, hogy egy fél városnak elegendő a 10 megabit, viszont emberenként elég. Tisztában vagyok azzal is, hogy egy háztartásban már nem 1-2 eszköz van.
    Nincs kutatásom, egyszerűen életszerütlen, hogy bárki kihasználja az ilyen brutális sebességű vonalat. Korábban én is töltöttem le mindent, ha kellett, ha nem, aztán csak gyűlt a rengeteg adat, amit vagy nem is használtam később, vagy letöröltem hamarosan. Igen, akinek fontos, hogy a 10 gigás játék lejöjjön egy pillanat alatt, az a gyorsabbra fizet elő. Az is igaz, hogy az árak nem nőnek exponenciálisan a sebességgel, de ha őszinte vagyok magamhoz, és akkor emeljük a tétet 50 megás netre, az már tényleg röccenésmentes, és mindenre elég. Igen, ha az 500 megás optikánál az 1 gigás 500 forinttal drágább, én is a nagyobbat vásárolom meg, nem is ez volt a kérdés, de nem látom az értelmét ennek a "milyen neted van" kérdéskörnek, kb mint a "mennyivel megy az autód", aztán te ugyanúgy 130-at mehetsz, mint én, szvsz nem használod ki.

    A te elméletedet is meg lehet cáfolni a gigabites vonallal, ennyi erővel egy 100 fős kollégiumnak az sem elég, húha...mindig rá lehet tenni egy lapáttal.

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák