Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gekkoka

    csendes tag

    válasz #42556672 #46955 üzenetére

    Köszönöm a választ! Ez GPeR nagyon új cucc lehet, mert korábban nagyon kerestem ilyen eszközt, de csak méregdrága megoldásokat találtam.

    Igazából nem bízom abban a kábelében ami a földben van. Valami nincs rendben vele. cat5e. Szakadás nincs benne. Nagyjából félúton beiktattunk egy switch-t. A fönti és a lenti router is jelezte a kapcsolatot. De internet nem jött át rajta. Ugyanez a konfig a szobában rövid kábellel működött. Mikor letekertük a kábelt a dobról kipróbáltuk hogy ekkora távon hogy működik. Hónapokig minden rendben volt, aztán egyre gyakrabban fordult elő, hogy nem lehetett elérni a fenti 4g routert.

    Az optika az biztos. 20km-es távolságot írnak rá. Viszont nem vagyok benne biztos hogy minden kompatibilis. Nem tudom mi az hogy a konverter single, vagy multi módos, vagy mi az a duplex. Vagy milyen jelölések vannakj a csatlakozókhoz. De ha azt mondod rendben lesz akkor megrendelem a cuccokat.

    Kérdés hogy ezt az optikai kábelt hogy lehet védőcsőbe húzni azzal a böszme dugóval az elején, úgy hogy ne törd meg... Attól félek földkábelként nem állná meg a helyét.

Új hozzászólás Aktív témák