Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vasti74

    aktív tag

    válasz Marci112233 #60668 üzenetére

    Elnézést, öreg vagyok: nekem a mobilnetet is tudó akármi 3G akármi, nem 4G, 5G, LTE - egyszerűen így szoktam meg ;-) De persze az eszközök haladtak a korral, és tudják az LTE-t ;-) Csak 3G-t tudó kütyüket valószínűleg már akkor sem tudna vásárolni a kérdező, ha direkt azt akarna ;-)

    Az eszközválasztásnál meg azt is figyelembe vettem, hogy egy hétvégi házról van szó, ahol - feltételezem - főleg annyi az elvárás, hogy legyen valami megosztott internet. Úgyhogy szerintem a kérdezőnek nem kell Wifi6, Mesh, 2,5Gbit-es ethernet portok, stb...

    Sajnos van egy ilyen rossz tulajdonságom, hogy a mindig mindent a lehető legegyszerűbben és legolcsóbban akarok megoldani, és nem úgy, hogy "de majd egyszer igény lehet ilyen-olyan szolgáltatásra is". Itthon is csak a szolgáltatótól kapott router működik, mert egyelőre, és valószínűleg még sokáig nem kell sem Wifi6, sem Gbit-nél gyorsabb ethernet, stb., szóval nem vettem már évekkel ezelőtt egy olyat, ami tudja, amire nincs is szükségem, hátha majd évek múlva szükségem lesz rá ;-)

    Ja, ac megosztani egy wifi-t a hétvégi házban? Anyunál és az apóséknál, mivel a wifit-t csak a mobiltelefonon böngészgetésre, meg néha Viber - WhatsApp hívásokra használják, letiltottam a szolgáltató eszközén az 5Ghz-es rádiót, mert minek sugározzon? Talán elég lesz nekik arra a célra a n is... ;-)

    Tudom, talán rosszul működök, mert nekik inkább egy új router-t kellett volna vennem, ami tudja a Wifi6-ot, Mesh-t és 2,5G-t, hátha majd egyszer kell nekik - de szerintem nem kell ;-)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák