Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Freddy76

    addikt

    Sziasztok,

    Új notebookot vettem használatba, ezen outlook 2010 van, a korábbin 2007 volt. A korábbi pst adatfájlt kimásoltam, és átmentettem erre a gépre, de semmiképpen nem akarja a postafiókhoz elfogadni. Létrehozom a postafiókot, az outlook-ban meg is jelenik, de egyszerűen nem tudom a régebbi pst-t hozzárendelni adatfájl-ként. Ugyanakkor az outlookban létrejött egy szermélyes mappa is, amelyhez a korábbi pst file van rendelve.

    Tehát van egy fiók (t-email), az e-mail címemmel, amelyhez ő létrehozza a maga adatfájl-ját, nem tudom én kijelölni. Ha kilépek, kitörlöm a létrehozott adatfájl-t, és a régebbit átmentem, nem megoldás, belépéskor létrehozza (2) sorszámmal újra.

    Emellett van egy személyes mappa, amihez nincs rendelve fiók, itt vannak a régebbi leveleim, ehhez "csatlakozik" a régebbi pst file. Az "adatfájlok" fülre kattintva ez az adatfájl jelenik meg ugyanakkor alapértelmezettként, és ezt változtatni sem tudom, mert azt írja, hogy ez az alapértelmezett kézbesítési hely.

    További érdekesség, hogy a kimenő levelek egyszerűen eltűnnek... Sem a személyes mappa elküldött mappájában, sem a postafiók elküldött mappájában nem jelennek meg.

    Ez mi a túró lehet, és hogyan lehet orvosolni?

    Arról már nem is beszélek, hogy az archív mappámat is be kell valahogy állítani...

    [ Szerkesztve ]

    "Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Új hozzászólás Aktív témák