Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pszicho

    tag

    válasz tibee77 #18662 üzenetére

    Nem is lett volna bajom a a tier 6 mappal, elég könnyen ment, gyorsan is öltem a mobokat, a szindikátus tagjait is pillanatok alatt kivégeztem, bossok ellen viszont a legtöbb karakter alkalmatlan a direkt alacsonnyá butított hp és def értékek miatt.
    Már Tier 6- on is kéne legalább 6-7 ezer hp, hogy a bossok kénelmesen hulljanak.
    A leggenyóbb varázslatokkal bombázott a boss.
    Egyszer sziklákkal zárt körbe, ahonnan nem tudtam kijönni és sebződtem benne, aztán pedig piros ködféleségeket dobált a levegőbe, amik mindegyike 4 felé oszolt a levegőben és felém közelített.
    Hiába mozogtam folyamatosan, még a gyors tornado shot rangerem sem tudott menekülni.
    De ott egy másik map. Nem tudom a pontos nevét. Tier 2-es Wratakau Tuatha map. A jobb fölső sarokban van az a map. 2 boss is található rajta és narancssárga map.
    Az ottani boss nem egy tier 2-es bossnak felel meg.
    Én egy 90 szint fölötti karit hívtam és azt mondta hanyagoljam a dolgot. Ő azt mondta azért, mert nem éri utól a bosst, olyan gyors, de láttam a hp- je úgy lecsökkent időnként, hogy majdnem kipurcant.
    Azt a bosst csak a védő gúláján belül lehet sebezni és nagy távolságról nagy jég sebzést küld az emberre, mindemellett egy kígyóféleség, ami folyamatosan villámgyorsan szaladgál és úgy sebez, hogy még nem is látod a képernyőn egy ice nova.féle varázslattal, ami attól 5- ször nagyobb területen sebez.
    Ezekhez például milyen karakter kell, hogy valaki egy ilyen bosst lecsapjon? Tier 2-es mapról beszélünk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák