Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    Topikgazda

    válasz Plazmacucci #20401 üzenetére

    Bocs, apránként esnek le a dolgok.
    - mivel a Vaal Pactot kiraktad, végképp semmi értelme a templaros résznek, mert a life regen volt az egyetlen, amit lent nem találtál volna - azt viszont a vaal pact hatástalanítja.
    - ugyanígy teljesen fölösleges jobb oldalon az unpredictable offense négy pontja. Alig ad sebzést, a stunra pedig amúgy is immunis vagy, ha leechelsz.
    - látom, hogy nagyon sok dw block pontot kiraktál, de ez igazából nem a slayernek van, hanem a gladiátornak. A slayer nem profitál belőlük annyit, mint a tiszta fegyver dmg pontokból.
    - érdemes lenne egy -7 mana to skill gyűrűt venned, mondjuk a two-stone helyett, azon van a kisebb life. 50 life+80 resisttel már 70c környékén vannak ilyenek, akkor a mana miatt sem kell aggódnod és felszabadulhat még két pont.
    - Ahogy sirdond is írja, jó, ha van egy erős másodlagos dmg. E az én változatomban a bleed, főleg a clearspeed és a legion miatt, de ehhez kell a Haemophilya kesztyű. Az Impale viszont működik minden extra cucc nélkül is.

    Általánosságban szerintem a cyclone-nal a slayernek kevésbé van szüksége a marha nagy leechre a passzívokból, mert olyan AS-t produkál (nálam a dw 15/s!), hogy tisztességes fegyverrel a passzív leech turbózás nélkül is bőven elég. A fortifyhoz és kapcsolódó, a guard skillekből adódó és a fán kirakható új passzívokkal pedig olyan defense hozható ki, ami ha feleslegessé nem is teszi az overleech-et, de jobb dmg/védelem arányt biztosít nélküle.

    [ Szerkesztve ]

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák