Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gandy67

    újonc

    válasz szeva000 #20127 üzenetére

    Kedves V/ és Agroman!

    Köszönöm szépen, hogy reagáltatok a kérdésfelvetésre!

    A számlafeltöltést egyszerű bankközi forint (giro) átutalással indítottam, számlavezető az OTP Bank (lafo), az azonosítók és a számlaszám is stimmelnek minden karakterre nézve, a korábbi sikeres átutalásokéival.
    Mivel Mo-gon a Unicredit vezeti a Paypal számláját, az OTP-től első körben oda megy a pénz. (Az OTP szerint el is ment még dec. 7-én reggel.) Azt viszont, hogy a Unicredit mikor utalja és a Paypal mikor könyveli le az én ottani számlámra, nem tudták megmondani. (Honnan is tudnák? Hát, legfeljebb a náluk korábban már előfordult hasonló típusú reklamációk tapasztalataiból. Ezt azonban nekem nem árulták el.)
    Mindenesetre elindítottam náluk egy hivatalos reklamációt, amit felvettek, de nem sok jóval kecsegtettek: az ügyintézési határidő 30 nap, és az sem biztos, hogy érdemi válasszal térnek vissza - mondták...(köszike, megyünk Európába. Vagy má' ott is vogymuk?). No, mindegy, erről ennyit.
    A Paypalnak is írtam már, ahogy V/ kolléga javasolta, talán csak a sub-topicnál választottam más opciót. De ez értelmes cégnél nem lehet akadály szerintem. Eddig kétszer írtam nekik, mint írtam fent, eleddig érdemi válasz nélkül. Viszont az általa(d) javasolt szlafeltöltési módszert nem próbáltam.
    Legközelebb (ha még lesz legközelebb) majd úgy fogom feltölteni.
    Köszönöm, még egyszer a hozzászólásotokat és ha bárkinek bármi újabb ötlete, vagy csak véleménye, meglátása van a dologgal kapcsolatban, azt szívesen fogadom!
    Mert a pénz, az továbbra sem érkezik meg, ugye... :(( :((

    gandy67

Új hozzászólás Aktív témák