Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz DajaPécs #89044 üzenetére

    Vannak erre kész cuccok is, de lehet házibarkács is, én mobiltelefonból kreáltam ilyet, igaz, nem motorhoz, de a lényeg ugyan az: ha elmozdítják, hívja a beprogramozott számot. Így követhető, sőt, ha felveszem a hívást, akkor még hallani is lehet, hogy mit tárgyalnak a közelben. Picike telefont fogtam be erre, én bicajhoz akarom majd még használni. nyereg alatt elfér. Motorban még több az elrejtési lehetőség.

    De persze egy gyári cucc valószínűleg jobb és egész olcsón vannak megoldások. De hogy melyik jó, azt passzolom, én csak a saját cuccomat használtam. De ahogy nézegettem, már 10e alatt vannak SIM kártyás apró cuccok, de az akkuidőt nem tudom.

    Most épp fejlesztés alatt áll az enyém, darabokra szedve. Én azért választottam saját megoldást, mert egyrészt ingyen volt (volt hozzá megfelelő telefononom, aminek az akkuideje akár 2 hét is), meg szeretek barkácsolni :) Most egy kis napelem panel hozzáépítése a terv, hogy ne kelljen folyton akkut cserélni/tölteni otthon (olyan helyen használom, ahol nincs áram).

Új hozzászólás Aktív témák