Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csakany2001

    senior tag

    Ma megérkezett a Remington MB350LC, a C végződés jelen esetben nem tudom mivel különbözik, mint a sima.(valószínűleg a gyártási ideje más, mert minden paraméter megegyezik)

    Tartozékok: Adnak hozzá egy töltőt és egy fésűt, amivel lehet a szakállat formázni. Elég hasznos tartozék.

    Első benyomások: Nagyon prémium érzete van, kiváló anyaghasználat, az alumínium bevonatos penge nagyon élesnek tűnik, a fogása kiváló. Kialakítása eddig messze jobb, mint bármi, amit ezelőtt használtam.(jóval drágább GB86/GB96 vonalnál is)

    Használat: 9 féle lehetőség adott, rövid és kicsit hosszabb szakállvágásra ideális(0,5 és 18 mm között). Nullás funkció nem vág olyan alaposan, de számomra tökéletes.
    Ami a motort illető meglepően erősnek bizonyul, vezeték nélkül nagyon szépen vág(GB86-hoz hasonlítva, az vezetékről sem dolgozik ilyen szépen) pedig viszonylag sűrű a szakállam. Szóval a szakállvágás és igazítás nagyon hamar letudható. Nagy pozitívum, hogy nem kell cserélni a vezetőfésűt, hanem elég csak állítgatni a meglévőt, az kicsit viszont nehézkes vizes kézzel, illetve elég apró a funkció feliratát jelző szám is.
    Kevés hosszú szállat hagy maga után, ha mégis hagy, akkor arra ott egy kisebb kibillenthető penge, ami bajusz igazításra is tökéletes.

    Összesítve, akinek testszőrvágásra, illetve szakállvágásra/igazításra kell eszköz(max 18 mm-ig)annak bátran tudom ajánlani. A vezetőfésűje egész jó anyagból van, vágás közben sem irritál szóval tényleg alkalmazható kb. bárhol, illetve nem is nyomódik be, annak ellenére, hogy nem az a nagyon kemény műanyag, szóval a hosszt is tartja ezért elég pontos a vágás is.

    Negatívumot nem tudok mondani, ennyi pénzért rendben van. A GB86 10-es skálán olyan 7-8 körül van, ez nálam 9-10 körül. De hosszútávon derül ki jobban, bár szerintem 2-3 évente mindenképpen esedékes lesz cserélni.(pengecsere meg nem gazdaságos, ha a gép árának 70%-a)
    Nyilván saját vélemény, sokaknak más jött be szóval érdemes többet kipróbálni. De elindulásnak ez az eszköz teljesen jó szerintem. Nem lehet vele nagyon mellé nyúlni.

    UI:
    Hajvágásra nem ajánlom viszont, mert simán be tud ragadni a haj, meg ahhoz túl keskeny is.Ez mellé mindenképpen ajánlott egy sima hajvágó is, ez viszont mindent mást szépen ellát.

    [ Szerkesztve ]

    Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro

Új hozzászólás Aktív témák