Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lo_jo

    senior tag

    válasz polonic #138289 üzenetére

    Ha rángatták védekezésnél jobbra-balra, ugyanúgy megkapták a figyelmeztetést (és a sokadik után a büntetést, de általában addig senki nem ment el), mint ma, csak nem tudtál róla, mert nem írtak ki mindent és nem játszották be a rádiózást. 20 éve szimulátorozok, 16 éve rendszeresen online, kis ligákban is, akkor sem volt megtűrve az ilyen, pontosan azért, mert a valós szabályokhoz igazodtak.

    A modern F1 az aero és a méretek miatt ilyen, a 2000-es években 180cm széles és 430-440cm hosszú volt egy autó és 2007-ben 605kg volt a minimum tömeg. Ma ez 200cm, majdnem 500cm és 796kg. A régi autók sokkal mozgényokabbak voltak, sokkal kisebb leszorítóerővel. Ennek ellenére pár szarul tervezett pályát kivéve az új szabályozással egész jó versenyek lehetnek, csak sajnos nem az élen. Mondjuk még mindig jobb ez, mint az az időszak, amikor Schumacher már július végén bajnok volt 2002-ben, csak az idő megszépíti azt a korszakot.

    A Grid Legends meg számomra katasztrófa, pedig nem ACC-hez vagy egyéb más hardcore szimhez hasonlítom, tudom, hogy egy arcade racing game, de még annak is gyenge. Rossz látni, hogy a régi nagy kedvenc TOCA Race Driver ide jutott. Az első Gridnek még voltak értékelhető pillanatai, aztán az is megindult a lejtőn. A NFS, a Project Cars és még sok másik széria is elsorvadt, így arcade vonalon már tényleg csak az olyan címek tartják magukat, amik a sima versenyzést megcsavarják valami extrával, pl. Wreckfest. Én maradok “lötyögni” a GT7-nél, mert inkább tűröm a szar menüt, a Sport módban a daily-re várakozást meg az összes többi hülyeségét a jó versenyért a katasztrófa fizikával és irányítással szemben.

Új hozzászólás Aktív témák