Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ratgab

    tag

    válasz hombre[EU] #140241 üzenetére

    Én meg azt gondolom egyre többen térnek majd át a konzolokra, mivel lényegesen olcsóbb, mint egy pc és szaktudást sem igényel. Ha meg valaki adja-veszi a lemezeket annál gazdaságosabban nem lehet megoldani a játékok végigjátszását. Ez utóbbit pcn nem tudod kivitelezni.

    Én pc-s voltam nagyon sokáig, de mióta megtapasztaltam a konzolos életet ( úgy hogy most is van gamer pcm és lesz is valószínűleg mindig) értem, hogy miért szeretik sokan. Bedugod játszol egyszerűsége, a fotel vagy kanapé kényelméből nagy képernyőn és legfőképpen pc-s árakhoz képest olcsón ( amíg 200k egy valamire való videókártya amivel értelmes beállításokkal lehet 1440pben játszani, addig egy konzolt venni ugyanennyiért teljesen logikus döntés).

    A mostani pc alkatrész árak mellett teljesen lényegtelen, hogy van-e exluzív játék psre vagy xboxra. Aki játszani akar olcsón az konzolt vesz. Xboxon előfizet a gamepassra és cserélgeti a lemezeket, psen előfizet a ps extrára és adja-veszi a lemezeket. Tv-je mindenkinek van. Az, hogy,valaki oleden játszik vagy lcdn tökmindegy ha budget gamingről beszélünk. Pcs monitoroknál is valaki a va-ra esküszik, mások az ipsre a harmadik meg tök másra. Ettől még a jó játék mindegyiken jó.

Új hozzászólás Aktív témák