Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lincoln76

    aktív tag

    Inzone h9
    A világ legszarabb hangja idegesített tegnap óta, most vittem vissza. 100 ezerért ez a fejhallgatónak nevezett izé, egy rossz vicc a sony-tól. A 3D pulse hangja játék közben sokkal (nem kicsivel), hanem sokkal jobb. (semlegesebb)

    Ami oké
    Nagyon kényelmes, egyszerre kapcsolódik az Iphone-hoz és a ps5-höz, világít, már ha ez valakit érdekel, de engem nem. BT-on (iphone pro 14 max-on a hangja egy fokkal jobb.

    Ami nem oké.
    Amit írtam, hangminőség (ha lehet így fogalmazni) egy vicc, a 3D hatás a negyedannyiba kerülő pulse-on sokkal jobb és az egész 3D tényleg körbe vesz, mármint a h9-hez képest
    Mind a kettő be volt dugva, le föl cserélgettem a fejemen és nem hittem el, hogy a h9 mekkora egy moslék.

    A mikrofon nem levehető, nem dugható el, de függőleges állásban automatikusan lekapcsolja a mikrofont a ps5. A külső oké, hogy egyszínű a Ps5-el, de úgy kell vigyázni rá, mint a hímes tojásra. Komolyan már úgy vittem vissza, hogy volt rajtra egy haszjálkarc, pedig puha rongyra raktam cserélgetés közben. Levéve a fejemről mindig megnyomtam valamelyik elcseszett gombot, amik így (szerintem) rossz helyen vannak.

    Megszoktam a granturismo 7-ben, hogy melyik autónak milyen hangja van (nagyon sokat tolom, sokat költöttem a fanatec-nél a track racern-nél erre az egészre) egy jobb autó kijönne már az árból, szóval kivülről fújom az autók hangját, tudom, hol milyennek kell lennie a guminak, váltónak, motor(ok)nak, a lekörözött autónak, esőnek stb...
    Amikor a H9-cet felraktam a fejemre, egyszerűen nem hittem el, hogy ebből semmit nem hallok, amit a jóval olcsóbb pulse-on igen. Nagyon élvezem psvr-2-ben a belga pályát, az 1 órás versenyt (profi szintem) szinte mindennap lenyomom. Aki ismeri, tudja miről beszélek, random időjárás-változás, de egyszer, vagy többször mindig leszakad az ég, általában éjjel.
    A h9-nél szinte már fülelni kellett a megszokott hangok után, az autóm meg a váltások is mintha füldugó lett volna a fülemben, alig hallottam valamit, de azt legalább szokol minőségben.

    Na mindegy, tudnék mit írni még, de visszavittem az Emag-ba és most megpróbálkozom a SteelSeries Arctis Nova Pro X 85 ezer körül, de részemről a H9 csak egy túlárazott gagyi és a sony logót kell megfizetni. Értékelésem 0!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák