Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    Kb. 50 óránál tartok a Divinity Original 2-ben, amikor is egy bug miatt kicsit megsértődtem, erre látom ám, hogy van itt egy Disco Elysium, Weird West és az általatok ajánlott Asterigos, ami azt jelenti, hogy karácsonyig biztosított az rpg gyomorrontás.

    Persze a Divinityt is befejezem, de 2-3 óra játék után engem a Weird West teljesen elvarázsolt. Nem is ugrik be hány giga, de amilyen kicsit annyira adja a vadnyugati hangulatot, sőt, többet is, nem véletlen a címe.

    Jobban örülök a lootnak, mint a divinityben, a szívás konstans a kevés lőszer és az ellenség túlereje miatt( csak fel kéne fogadni 1-2 tagot a bandába), arról nem is beszélve, hogy amikor vki nem fekszik a dinamittól, mert csak a széle kapta el a légnyomásnak és átváltozik farkasemberré az fucked szituáció.

    Viszont van végre lovam és gyorsabban haladok a térképen, kevesebb rajtaütés történik a vándorlás közben, mert ezek némelyike olyan pokolbeli szörnyet vágott a nyakamba, hogy a világ összes kötszere és lőszere sem volt elég.

    A skillek ötletesek, kb. azt sem tudom mit fejlesszek, életerőt, fegyvert, társat és a játék rákényszerít a felfedezésre, mert úgy lesz annyi értékes lootod, ami segít a túlélésben.

    Egyszóval nálam telitalálat, sajnálom, hogy nem korábban találtam rá.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák