Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cyberkind

    félisten

    válasz luigi106 #25393 üzenetére

    Elkészülhet egy-két olyan játékkal, na már most nekem ebből a mostani körből egy 11 éves játék remakeje legyen a system seller, én érzem ezt cikinek? A Spiderman jó lehetne, de sajnos nem érdekel, meg nem is tudom ez mennyire a közvetlen folytatása az eredetinek, és hirtelen kb ennyi. A felpatchelt játékokkal nem vagyok tisztában, de viszont azokra meg luxusnak érzem a váltást, még ha talán szebb is láthatóan, de tudom, a piac mindig, ami még itt ezerszer értelmesebb mint az általad írt mobilpiac, ott kb nem sok értelme van már évente váltani, de ha így haladunk 3 évente se.

    #25383
    Nem, de 2 olyan játék, mint a launch utáni években jönnek, azért kész lehetne, és itt nem a Spidermanre gondolok, ami nem is tudom teljes értékű folytatás vagy nem. Tehát nem elárasztani kell az embert jó exkluzívokkal, hanem csak rávezetni az útra mondjuk 2-vel egy konzolpremierkor. De mondjuk nekem abban is más ez a dolog, hogy én a konzolt csak exkluzívra használom, az ilyen Dirt 5 meg társai ha kellenek is, majd megveszem PC-re.

    #25381
    Nem kell ülnie, értsd jól, az egész folyamat egy évvel ment volna odébb, tehát hardverestül másabb lenne a gép, nemcsak az, hogy ez már le van gyártva, és pihentetjük. Én bevallom, hogy csak a játék felhozatal miatt hagytam ki ezt a premiert, mert egy 11 éves játék remakeje, nekem kevés mint system seller, anno a PS4-nél legalább ott volt a Killzone, ami ugyan szar volt, de ahogy az kinéz(ett)... :Y
    Én komolyan nem emlékszem, hogy a PS4 launch ennél szarabb lett volna, de ha igen, akkor meg pláne nem értem, hogy nem tanultak abból az esetből se, ugyan akkor szar volt a MS, de most más a szitu.

    Végre vége a hsz-nak! :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Paranormal Cocktivity

Új hozzászólás Aktív témák