Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz csenzi2 #15324 üzenetére

    Az tény, hogy a különbözetből vehetsz egy 42ST50-et a konyhába (vagy egy kocsmázós öreg autót a gyereknek, stb), de ha csak százalékosan nézzük a különbséget a két kiszemelt készülék közt, akkor szerintem van annyival jobb képe a VT50-nek, hogy megérje rászánni az árkülönbözetet.

    Mivel a korábbi software-ekkel nem volt gond, így ez szerintem csak valami véletlen baki lehet, nem átgondolt hotfix valami problémára. Ha mondjuk kiderült volna, hogy a tervekkel ellentétben rosszabbul sikerülnek a sorozatgyártott panelek és mégsem tartható a megcélzott feketeszint, akkor minden képmódban meg kellett volna emelniük, főleg hogy aránylag kevesen kalibráltatják a TV-jüket és inkább csak elvannak a THX profillal, ami most is olyan, amilyen megjelenéskori szoftverrel.

    És valahol a saját érdekeimet nézve is remélem, mert már legalább 3 ember jelezte, hogy alkalomadtán majd kalibráltatna VT/GT50-et, de így nem vállalhatom el. (-> Ezt csak azért írom, hogy ha valaki mégis elvállalja így is, az az én magánvéleményem szerint tisztességtelenül jár el veled.)

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák