Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz Voice24 #2119 üzenetére

    "Szerintem nincs az a jogcsavaró jogász, aki egy bizonyos tévéadó huzamosabb nézésére rá tudná húzni, hogy az kimerevített képtartalom."

    ...és nincs olyan döntéshozó, aki ne látná be, hogy egy normál TV-nézésnél folyamatosan jelenlévő csatornalogó (maradjunk az RTL-nél) nem pont ugyanúgy viselkedik, mint egy kimerevített képen levő ugyanazon csatornalogó -> mindkét esetben folyamatosan jelen van. Ehhez nem kell érteni a technológiához, erre egy 7 éves gyerek is rájön. Ha nincs kimerevítve a kép és normálisan megy a TV-adás, akkor sem tűnik el olyan gyakran és olyan hosszú időre a reklámok miatt, hogy a panel magához tudna térni belőle, pontosan ezért okozott nálad is problémát. Meg ugye tisztáztuk is, hogy rossz fordításról van szó és az eredeti szöveg értelme sem pont ez.

    "Egyébiránt nem növelné meg jelentősen a használati utasítás terjedelmét az a mondat, hogy pl. "a ghost vagy beégés elkerülése érdekében lehetőleg kerüljük a nem túl áttetsző logóval rendelkező tévécsatornák huzamosabb ideig történő folyamatos nézését"."

    Ez tény és való, de hidd el, nem ezen múlik a dolog. A legtöbben így is csak akkor olvassák el, ha már valami gondjuk van, illetve aki elolvassa is, az is simán bele tud futni amibe Te is. Te is tudtál róla, jó előre felhívtuk a figyelmed, vigyáztál is, mégis kialakult, mert mégsem figyeltél annyira.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák