Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabor970

    addikt

    válasz Oldfighter #22966 üzenetére

    Azért ne felejtsük el azt a háromszori kiszállítást sem! Semmi bizonyíték rá, hogy a TV rossz volt a futárcégnek való átadáskor. Úgy beszélsz, mintha az eladó köztörvényes bűnöző lenne. Nem lepne meg, ha a második sikertelen kiszállításkor a futárcégnél kicsit félredobták volna szegény masinát, a "kapd be te fasz TV" felkiáltással. Természetesen nem normális hozzáállás ez sem, félreértés ne essék!

    Vaterán használt termékekkel kereskedik, aki nem hivatalos kereskedő. Mindenki maga eldöntheti, hogy veszi a fáradtságot, és kocsibaül (én pl két éve, egy 35e Ft-os 20 éves erősítőér is inkább elautóztam Nagykanizsáról Veszprémbe, mintsem olyant kapjak, ami nem tetszik) vagy rábízza magát a vak szerencsére és egy futárcégre. Nem tudom itt ki volt a szállító, ez szerintem még nem derült ki, de a hirdetésben a Posta szerepelt.

    Amennyiben én adtam volna ezt a masinát el, annyiban lett volna más, hogy a garanciával kapcsolatban biztosan egyértelmű és tiszta képet adok. Amúgy, ha futárral kéri tőlem bárki, és én tudom, hogy jót adtam át, egyáltalán nem érdekel, hogy érkezik meg. /ok, annyiból persze igen, hogy nem szeretnék senkiben rossz emléket hagyni, akkor vagyok nyugodt, ha a vevő elégedett/

    Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

Új hozzászólás Aktív témák