Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ketkedo612

    tag

    válasz gomzol #23296 üzenetére

    "Az utóbbi adta írásban, de nem arról van szó, hogy pénzért ne lehetne (ez az előbbi hatásköre),"

    Ha gyári garancia kiterjesztésről beszélünk, az szintén a márkaképviselet hatásköre, tehát ha Pana TV-nél maradunk, a Panasonic Magyarország az illetékes benne, hiszen neki kell a szervizt kifizetni egy garanciális javítás után.
    Ebben az esetben viszont az lenne az érdeke, hogy ebből a garanciális kiterjesztésből minél többet eladjon, tehát minden forgalmazónál elérhető lenne.( Ez egyfajta biztosítás, minél többet eladsz, annál valószínűbb, hogy a bekövetkező kárt a beszedett díjak fedezik )
    Nem akarok elkeseríteni senkit, de szerintem a VIdeo-part Kft-nél pénzért vehető garancia kiterjesztés mögött nem áll ott a Panasonic Magyarország így nem annyira biztos védelem, mint az igazi gyártói garancia.
    Kb azok a veszélyei, mint a szürke importos TV-k bolti garanciájának, csak abban a kérdésben nyújtanak nagyobb biztonságot, hogy ha elismerik a garanciális hibát, ők talán szakszerűen javítják, mert hivatalos márkaszervize a Panasonicnak.
    Egyébként erre utal az is, hogy külön számlázzák a garancia kiterjesztés díját.
    Ha egyébként valóban átadják ugyan azokat a garancia kiterjesztési feltételeket, mint a korábbi hivatalos 5 éves kiterjesztésnél a márkaképviselet, akkor nincs vele nagy gond.
    Akkor már csak azon kell izgulni, nehogy jogutód nélkül megszűnjenek mielőtt letelik a garancia.
    Ez ugye kisebb kockázat egy hivatalos márkaképviseletnél mint egy KFT-nél

Új hozzászólás Aktív témák