Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz jegenye77 #26738 üzenetére

    Csak 120 euróval drágább az 50GT50, mint az 50ST50! Áhhh, akkor egyértelműen a GT50-et kell venni, ez nem is lehet kérdés! Egyébként odakinn az 50GT50 is jóval drágább, mint idehaza. Az odakinti ár kb. 350 eFt-nak felel meg, itthon meg megáll 320 eFt-ból!

    Én is azt javaslom, hogy azért nézd meg az 51E6500-at is, de mondjuk az 50GT50 mellett esélye nincs! Igaz, e kettő között már 300 euró a különbség, ami viszont már nem kevés! Nehéz ügy.

    Voice24: sok-sok év tapasztalata alapján mondom, hogy többen vannak itt a topicban olyanok, akik kifejezetten hálásak azért, mert annak idején rábeszéltük őket az 50"-os vagy nagyobb TV-re, mint azok, akik hozzád hasonlóan nem értik a dolgot. Elég sok visszajelzés jön a topicban nyilvánosan és nekem privátban is, amiben megköszönik, hogy tereltük őket a nagyobb méret felé. A topic egyébként sem arra való, hogy bólogató Jánosként helyeseljünk a kérdező elképzelésére, hanem mint tapasztalattal rendelkező közeg útbaigazítsunk, szemet felnyissunk. Ha nem tetszik a tanács, nem kell megfogadni, a sértődés meg magánügy, de nem értem, hogy mi szükség rá. Véleményt kérni jött, kapott, kész.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák