Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • norral

    aktív tag

    válasz DM-Fan #2749 üzenetére

    Sajnos az a baj, hogy (már a mai) netes technológia is elhaladt a szerzői jogi szabályozás mellett. Ez nem is filmeknél gond, mert azokat, ha más nem az általad írt módokon külföldről beszerezheti a user, ráadásul max 1-2 hónappal azután, hogy a vásznon kifutott. A sorozatok jelentenek gondot szerintem. Ezt semmilyen értelmes formában nem tudod viszonylag _naprakészen_ követni. Már pedig, miért ne kaphatná meg az egész világ egyszerre a sorozatát. :) Ja tudom... Mert akkor nem lehet milliárdokat lehúzni még a kábel tv-kről, melyek aztán ismételve nyomják orrba szájba azokat.

    Egy két sorozat már eljut Magyarországra elég gyorsan, ráadásul még eredeti nyelven is. Azért nem teljesen kilátástalan a helyzet. Lásd HBO, de még az AXN is gyorsan hozza őket.

    Most nem tudom, hogy (magyar) itunesban lehet e már sorozatokat kölcsönözni, de amerikában az egész évadot előre, vagy akár részenként is kiveheted egy napra, minden reklám, minden logó, minden őrület nélkül. Remélem ez lesz nálunk is nemsokára.

Új hozzászólás Aktív témák