Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz medica #29753 üzenetére

    Szerintem pont abban az utolsó HSZ-emben, amire válaszoltál is leírtam, hogy vásárláskor - ha úgy tetszik - bukod a többlet pénzt, viszont cserébe, ha gond van, akkor ez a jegyed egy új készülékre vagy egy ingyenes javításra. Elég elpukkant TV-t láttam, olvastam fórumhozzászólásokat, hogy tudjam: igen sok TV száll el 5 éves kora előtt, pláne intenzív használat mellett. És ez a 40 eFt-os összeg jóval csekélyebb, mint amit az esetleges javításra kifizetnél majd. Az meg nem érv, hogy ha majd esetleg 4 év múlva tönkremegy, akkor majd mérlegelhetsz, hogy egyáltalán megéri-e javíttatni, mert ha nem éri meg, akkor ott állsz TV nélkül, kezedben a 40 eFt plusz kamataival (ami ugye nem lesz sok) és még úgy 200 eFt-ba - negyedmilliódba lesz pluszban, hogy pótold a gazdaságosan nem javítható TV-det, amit dobhatsz ki/futhatsz olyan után, akinek a maradványait alkatrészként esetleg el tudod sózni.
    Ha meg megy 5 évet hiba nélkül a TV-d, akkor meg a 40 eFt volt az ára a nyugalmadnak ezen idő alatt. Nekem ez megérné,lehet életkoromból adódóan, lehet a saját hülyeségem, vállalom, még úgy is, hogy a jelenlegi 5 éves garim ingyen volt.

    De szerintem oda-vissza körüljártuk a témát, mindenki eldöntheti, mi a jó neki a leírtak alapján. Különbözőek az igények, ezért vannak mindenhol eltérő konstrukciók.

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák