Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz Ijk #30187 üzenetére

    "Focinál, néhányszor látok nagyon enyhe fátyolosodást amikor gyorsan mozog a kamera és a zöld gyep tölti ki a kép nagy részét."

    Ez viszont nem is biztos, hogy a készülék hibája.

    A videóval viszont máris szerzői jogi gondjaid akadtak. :(

    "A hangja az valami katasztrofális, az x20-as mérföldekkel jobb hangzású, persze mivel van rendszerem ez nem izgat."

    Ezt mondtam és hogy lehurrogtak sokan. Pedig már az X20 hangja is gyengécske volt a 2-3 évvel azt megelőző modellekhez képest, akkor gondolhatod, hogy én mennyire csalódott vagyok a mai készülékek hangját illetően, mikor nekem még volt jó hangképességű plazmám is.

    "Valahogy az egésznek nincs olyan stabilitása mint az X20-nak, jobban meg tudom billegtetni."

    Ez így van, én még az 50GT50-nél is ezt tapasztaltam. Korántsem olyan masszívak már, mint a korábbi modellek voltak, igaz, azok tényleg vastagabbak és súlyosabbak is voltak.

    "Hülyeségnek tartom ezt a karcsúsítást, egyszer elhelyezi az ember a készüléket és rohadtul nem számít hogy 2-3 centivel vastagabb."

    Ez viszont abszolút így van. Nálam, ahol falon van és kétoldalt még állványok is vannak mellette, abszolút nem tűnik fel, hogy 8 cm mélység helyett csak 4 cm mély a készülék. Abszolút hidegen hagy. Ráadásul cserébe a vékonyítás miatt még jobban is melegszenek.

    "De összességében egyelőre csak ámulok a képén, az elkövetkező napokban jó pár órát belepakolok, szerencsére még időm is lesz rá."

    Na, ez a lényeg! Akkor viszont nincs gond. Gratulálok, használd egészséggel!

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák