Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Egyébként mozgás van Samsung ügyben.

    Zoyd "barátom" (elég sokat csevegtünk már, főleg a Samukról) kiráncigálta a privátban házhoz postázott pendrive-okról a logic board firmware-ket, amiket fel lehet tenni EU modellekre is, hogy normalizálja a fekete és gamma fluktuálást. (Nem szűnik meg, de sokkal finomabb az átmenet - tulajdonképp ezt csinálta a Pana is a gammát illetően idén ; a fekete pedig csak az után volt gáz hogy agresszíven kezdett ugrálni, így a beszámolók szerint már kellemes a kép).

    Ha minden igaz holnap megcsinálom ezt az egyik itteni fórumozónak, aztán ha van rá igény leírhatom magyarul is hogy kell. Bár elég bonyolult és rizikós annak, aki nem szokott a szervízmenüben turkálni.

    Továbbá a korábbi LG tulajok mintájára neliállt a samuján is tekergetni az inicializálást hangoló potmétereket, és lenyomta az MLL-t a G30 szintje alá, már ki sem tudja mérni a spektrója a legalját, a plafon van most 0.04 körül 0.1 helyett, a padló 0.02 alatt.

    Ez a két változás együtt elég ütősnek hangzik. Mondjuk nem is értem eddig miért nem piszkáltuk a potikat. Mikor az LG-sek elkezdték én is megkerestem a szervízkönyvben a helyüket Samun, csak nem vettem le a hátát.

    Bár az MStar chipset színkeverési anomáliáit szerintem még nem oldja meg, de ebben a Pana sem hibátlan. De ha lesznek olcsó D8000-re tavasszal, azokban nem MStar van...

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák