Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowbull

    addikt

    válasz liszi70 #48414 üzenetére

    na igen, ez a masik szempont, hogy nagy a tavolsag, jobb a nagyobb meret. Viszont a VT-nel is annyi szopasrol lehetett mar eddig is olvasni, legalabbis a korabbiakrol, savosodas, ilyen-olyan minosegi problemak, ami nem igazan hianyzik. Talan a ZT-nel ez nem fordul elo, talan tenyleg megneztek tuzetesen az osszes legyartott darabot, nem csak a kartondobozba estek le a gyartosorrol. Ha mar reference meg studio master panel. Mert amugy en azt gondolom nem latnam meg a kulonbseget a VT meg a ZT kozott.

    a nappali berendezese fix, azt az asszony rendezi, fotel nincs, szeken meg nem akarok szorongani, amikor a kanapen tudok terpeszkedni. A teve az en fennhatosagom, bar az asszony eloszor azt mondta a 42-es ST-re is hogy ez tul nagy es ne merjek nagyobbat venni :) De vegul is mar baratkozik a gondolattal hogy nagyobb jon, legfeljebb az arat nem mondom meg neki :DD

    (#48418) tisn Azert egy L-alaku borkanapet nem huzogat az ember ide-oda :)

    kiegeszites: eddig azt terveztuk, hogy bevesetjuk a falba a kabelcsatornat, es a falra tesszuk a tevet. De egyikunknek sem hianyzik a felfordulas, ugyhogy a teve a sajat talpan fog allni. Majd ha egyszer festetunk, akkor jon a vesetes.

    [ Szerkesztve ]

    Pazarol a világ, én meg segítek neki.

Új hozzászólás Aktív témák