Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gicz

    addikt

    válasz mayday00 #54606 üzenetére

    ugyzudom te meg sem nézted a kettőt! én megnéztem, láttam különbséget, de nemtudom hogy tényleg volt e, vagy csak placebo.

    mindazonáltal a az avforums, és a hdtvtest is alig látott különbséget. neki meg mive 3 mről nézné, lehet hogy még kevesebbet látna. ott nem csak a kép miatt kerul tobbe a gt, hanem sat tuber, más proci , fém talp.

    tény hogy jobb a gt. de ha nincs szukséged hdd felvételre, sat tunerre, vagy az életben nem fogod elindítani a smart részét, akkor jobban megéri egy 55st. nem azt mondtam h jobb, hanem hogy jobban megéri, ha a plsz szolgáltatások nagy részének nem vennéd hasznát amugysem

    DMFan: tudom hogy milyen a pc, ez megint egyénfüggő dolog. én a médialejátszó árát arra "költöttem" hogy ne 42 habem 50-es méretet vegyek. mivel a pc eleve adott volt ( 3,2 ghz négy mag, radeon 5850)

    és nemhiszem hogy egy ilyen újkori árán 100ezer forintos vga rosszabb képet adna mint egy 50 ezres lejátszó, megfelelően beállítva.

    ez megibt egyéni dolog, de még sosem szívtam pc-n rossz driver miatt, meg ottvan mellette a macbookpro, arról is pont olyan jó filnet küldeni a tvre xbmc-vel :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák