Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ijk

    nagyúr

    válasz mixi80 #54681 üzenetére

    Panelenként változó mennyire ghostol, de személyenként még inkább, mert lehet hogy te nem veszed észre más igen. Én is csak bizonyos körülmények között láttam.
    Csak azt mondom hogy napi 3-5 óra rtl-klub bizony be fog égni, és napi 1 óra is képes olyan ghosot produkálni ami hetek alatt jön csak ki. Innen csak az a kérdés mennyire hajlandó valaki ezzel együtt élni.

    De én tévézésre biztos nem vennék ilyen kaliberű készüléket, egyszerűen sajnálnám. Még a 42X20-at is sajnáltam volna erre használni.

    Isual: Neked is csak azt tudom mondani hogy fontold meg az 55ST60-at, főleg 3m-re. Nem szokásom kijelenteni ilyen dolgokat, de szerintem még az itt lévő képminőségre igényes fórumozók 5%-a akinek "szüksége" van a GT jobb képminőségére. Mivel az 55ST60-al kb egy árban van, illetve az 50ST60-ra 4 év garit kapsz és jelentősen olcsóbb, így szerintem GT, VT csak azoknak ajánlott vétel a körülményeket figyelembe véve, akik egyértelműen tudatában vannak hogy szükségük van a képminőségbeli eltérésre, illetve akik játszani is szeretnének rajta rendszeresen.

    [ Szerkesztve ]

    /人◕ ‿‿ ◕人\

Új hozzászólás Aktív témák