Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabesz26

    senior tag

    Mint korábban írtam TV adásoknál (UPC digitális+mediacard) nálam a VT60-on nem ment a PIP funkció. A dologgal kapcsolatban felvettem a kapcsolatot a Pana mo-i ügyfélszolgálatával, a kapott válaszokat megosztom veletek, hátha valakinek tudok segíteni vele:

    "A kétablakos megjelenítés csak olyan módon működik a készülékben, hogy ha az egyik ablakban kódolt csatorna van a másik ablakban szabadon fogható csatorna (pl. DVB-T), vagy külső csatlakoztatott eszköz képe jelenhet meg. A készülék az 1 db CI kártyáról is egyidejűleg csak egy csatornát tud dekódolni."

    "A TX-P55VT60E készülék nem tudja egyidejűleg kezelni mindkét CI foglaltban lévő kártyát, ezért két olyan adás nem választható ki a PIP funkciónál, amelyek megjelenéséhez a másik CI kártya működése is szükséges."

    A mobileszközökön történő TV adás megosztásra az alábbi alternatív megoldást ajánlották:

    "A TV applikációi között megtalálható a Tükrözés (Mirroring) applikáció, a TV készüléken ezt kell elindítani. Az androidos készüléken, amivel szeretné szinkronizálni a TV-t szintén képesnek kell lennie erre a funkcióra, és rendelkeznie kell ilyen (Mirroring) applikációval."

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák