Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsigus

    őstag

    válasz BBéci #7359 üzenetére

    Nekem nem fontos a 3D, ha adnának hozzá szemüveget akkor sem hinném, hogy olyan sokat használnám. Nem tudom, hogy idén milyen modellekhez ad majd a Pana szemüveget gyanítom, hogy nem sokhoz.

    Ami miatt megérné a csere az a napfényben való teljesítmény, ami gyanítom, hogy jobb lesz egy ST50-nél mint az S30-amnál, a másik a fekete szint.
    Fényes környezetben nem sokat használom és annyira nem zavar a dolog, ha hétvégente nappal komolyabb dologra akarom használni akkor úgyis besötétítek, de jellemzően este megy a TV. Viszont nem bánnám, hogy ha jobb lenne a képminőség napfényben mint amit az S30 hoz, már csak a sportműsorok miatt sem (ami miatt most azért sötétítek).

    A tükröződés sem zavar annyira, de az a baj, hogy ha észreveszem akkor egy darabig nem tudom nem észrevenni, hogy benne vagyok a TV-ben. Szerencsére eddig csak egyszer volt ilyen (unalmas volt a film is), de utána rendben volt. Nem tudom, hogy ezen tudnak e javítani az idei modellekben, remélem igen. A fekete szintet pedig gondolom nem kell túlmagyarázni, és a képminőség más szempontokból is javult sokat. :)

    Az eddigi hírek alapján kb. olyan előrelépés lenne nekem az ST50, mintha C3 után váltanék VT30-ra.

    Jobb lenne persze az 50 col, mert ilyen távolságból (~2,7m) még ez is kevés lenne, a 42 colról nem is beszélve. A 3D pedig szerencsére nem izgat, mert ott sztem 55" lenne a minimum ilyen távhoz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák