Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hunspikey

    őstag

    válasz flash- #75909 üzenetére

    Szerintem ami referencia, az a Home - illetve talán a Samsara - azét mondom, hogy talán, mert szerintem kicsit sötétre van masterelve - és eléggé túltelített a színe - akkor már a Barakka jobb, de annak meg nem olyan frankó a transzferja. Ha a túlszaturál ütős képi világ tetszik, akkor Pain and Gain.

    Visszafogottabb és nagyon szép az Oblivion, illetve szerintem atom jó képe van a Casino Royale-nak.

    Istenien néz ki a bosszúállók, az IMAX into the artic - illetve ha tényleg azt szeretnéd látni, hogy a plazma mitől ad referencia képet (főleg kalibrálva) akkor tedd be a BBC life sorozatának bármely tagját. Ezt azért mondom, mert az élethű - nincs bindzsizve a kép mint sok film esetén. Az olyan, mintha ott lennél - egyértelmű, hogy csak a plazma tud ilyet mutatni. Túl színes kontrasztos vackokat talán még az LCD-k is tudnak.

    szerk - még valami: Mostanában sok film forog Arri Alexával - ezeket helyből kiszúrom, már utána sem kell néznem, annyira ordít, hogy rendesen faszán filmes az egész kép. Az ilyen filmeket nagyon javaslom. Itt tudsz bővebben tájékozódni: LINK

    Persze sok függ a transzferen is - de mivel az Alexa pl digitális könnyű a dolog és sokkal jobb a minőség mint a szkennelt cuccoknál.

    [ Szerkesztve ]

    A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3

Új hozzászólás Aktív témák