Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz Dexar007 #77859 üzenetére

    "Ilyen tv-t azert illik falra tenni,vagy valami fasza allvanyra mint amilyen nekünk is van."

    Az rendben van, hogy illik falra tenni, ezt mi, megszállottak tudjuk is, de az átlag TV-vásárló (mondjuk úgy a vevők 95%-a) ezt nem így gondolja és innentől kezdve probléma, hogy nincs meg a talp.

    "Sötetben meg nem lattam mit tud a kicsike,viszont hdtvtesten feltunt,hogy referencia plecsnit kapott"

    Csalódás lesz! Azt a plecsnit 2010-ben kapta, azóta már azért erősen túlhaladott az a szint. Volt ugyebár 65ST50-ed, na, már konkrétan az is jobb nála ilyen téren, pedig az csak egy szimpla alsó-középkategóriás TV volt 2012-ben. Ha a VT20 mellé odateszed a VT60-at - na, ott van csak nagyon durva szakadék - kb. minden téren.

    "Valoban kar,hogy nincs meg a talpa,viszont a 4db szemuveg es a wifi stick+ fali tarto valamennyire karpotol,ahogy nezegettem ebayen az arakat,egyik sem olcso mulatsag."

    Nem azok, de igazából értékük is csak annak van, aki mondjuk a meglévő készüléke mellé keres kétségbeesetten ilyesmit. Márpedig annyira nem kell kétségbeesetten keresni, mert egyik sem hiánycikk. A legjobban tényleg akkor jársz, ha a TV-vel együtt eladod, mert azzal tudod feljebb tolni az értékét. Csak egyben eladó és kész!

    "Elöször meghirdetem 200 fölött,aztan majd kivancsi leszek mekkora tolongas lesz"

    El fog menni 200 eFt fölötti összegért is simán! Mai napig tudnék vevőt 200 eFt-ért a korábbi 50G20-amra, ha szándékomban lenne eladni.

    "11 ezer ora valoban nem keves,de ha figyelembe vesszük,hogy 13 ezer van haver 2 eves ledeslcdjeben akkor maris eltörpül mellette."

    Minden relatív, de a több, mint 11.000 órás üzemidő akkor sem csekély egy maximum is alig 5 éves TV-nek.

    "a 65st50 az enyem meg mindig,es lesz is meg jo ideig,hacsak nem talalok olcsoe' vt60-at."

    Hát, azt egy darabig még nemigen fogsz. Talán majd ha azok is túlhaladják az 5 éves kort. Árnyalja a képet, hogy azok még akkor is az utolsó plazmák lesznek, amik ráadásul bitang jól sikerültek! Nem is adom el semmi pénzért a sajátomat!

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák