Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz Gabor970 #7909 üzenetére

    Nem érted.
    Azt mondom, hogy még egy kis méretű xvid is sokkal jobb a G30-on, mint a PV80-nál volt.
    Nekem is vannak 1080p-s anyagaim, de pont arra céloztam ,ha egy gyengébb tv-re küldhetsz bármit, akkor sem lesz elég jó a minősége. Legalábbis nekem. Szoktuk mondani, hogy képcsöves tv melléne vegyünk BD-t. Nem véletlenül. De a full hd felbontás még nem egyenlő a minőséggel. Ahhoz még sok mindenre szükség van és ez az, amit egy olcsó tv-be nem raknak bele. Attól. hogy a Dacia Logan nagy belül,attól még szar az egész. Bocs a Dacia tulajoktól. Most biztos kapok a pofámra.

    Van nekem egy barátom, aki a legrondább csajt is "elvitte". Azt mondta ,hogy mindegy,
    darab-darab. Ez nem pont így hangzott el, én kicsit finomítottam a fogalmazáson.
    Így is lehet gondolkozni, csak éppen minek. Régóta hallgatok jó minőségben zenét
    audiofil minőségre törekedve, ezért mondhatom, hogy szar hangfalba beküldhetsz te többmilliós erősítőről, vagy cd-ről jelet, az szarul fog szólni, ha megfeszülsz , akkor is.
    Hidd el ez pont olyan. Egy rossz képmegjelenítő pont olyan mint egy gyenge hangfal.
    Olvass egy kicsit az audiotechnikáról előbb, ott minden láncszem fontos és a hangfal
    (tv) az egyik legfontosabb. Ja, és ott sem a méret a legfontosabb. Sokan azt hiszik, hogy egy 100-e Ft-os házimozi tökéletes minőségre képes.Sajnos ez nem igaz. A minőségnek ára van. Bár az is igaz,hogy van akinek ez is elég. Egyébként pont a 42 G30-as az, ami egy csúcs tv és KB 170-ért meg lehet venni. Ennyi pénzért pedig a nyomába sem ér semmi.
    Csakhogy ez 55"-ban már 400-e Ft. Van ennyid? Nekem nincs, sajnos.Ha nem tudok legalább ilyen minőséget venni, inkább a kisebbet választom, de az viszont TÖKÉLETES.

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák