Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz DM-Fan #81516 üzenetére

    Nem én, hanem te hoztad szóba az ST50-et : "Az 50ST50 talán megállhat 150 eFt körül, ha abból is talál - ott viszont baromi nagy volt a sávosodó panelű példányok aránya." A sávosodás létező gond volt, ezt tudjuk, de én arról beszélek, hogy van-e értelme a konkrét eladó használt példány ismerete nélkül ezt ellenérvként felhasználni. Szerintem nincs, ezért írtam ezt : "Ha az adott konkrét példány zavaróan sávos, vagy bármi más baja van, amit az user nem tolerál, akkor nem kell megvenni, ha meg hibátlan (erre is van példa bőven), akkor hajrá." :)
    Továbbra is azt gondolom, hogy szerintem az eladási arányok is szerepet játszottak a sok panaszban, de nem kisebbíteni akarom az ST50 (GT50) sávosodási problémáját, mert létező és gyakori jelenség volt. De ennek már nem sok jelentősége van a használt-piacon, ahol az első számú alapszabály a leellenőrzés, tévé gyártójától, típusától függetlenül. :)

    Az én 50"-os példányomon is volt egy kis sáv, ami engem zavart, akinek eladtam, azt meg egyáltalán nem. :D Pedig tudott róla. Szóval ennek a megítélése is eléggé szubjektív. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák