Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kernel

    nagyúr

    válasz CheGhost #82952 üzenetére

    Azóta sem tudom meghatározni, hogy a rövidutas, keményebben pattanó gombok jobbak nekem, mint a hagyományos "lágyrugózás", vagy nem.

    Inkább csak más. Pedig amúgy jobban kedvelem a finoman működő dolgokat, de ezt is gond nélkül tudom kezelni, meg azt is. A keményebb elvileg jó azoknak, akik a hagyományos távszabályzókat hajlamosak szétnyomni, erőltetni. Ennél viszont van egy határozott pattanás, amiből lehet érezni, hogy ne tovább.

    Tehát innen kezdve egyéni "ízlés" kérdése is. Minőségével nincs probléma, továbbra is meglepően igényes, az olcsó árkategóriához képest. A műanyag tükörfényes felületű, nem törékeny.

    A navigációs körgombok már a réginél is ilyen pattanó fajták voltak, 3 év alatt semmi baja. Míg az egyik gyakran használt hagyományos gombnál már észrevettem egy kis kopást, kicsit már jobban kell nyomni, a tisztítás ellenére is.

    Az újnál a membránokat képező, légmentesen leragasztott műanyagréteg alá még a por sem tud behatolni, elvileg tartósabb, mint a hagyományos.

    Mivel a hátlap kompatibilis a régivel, szórakozásból felcseréltem. Roncsolásmentesen szétszedhető, a korábban említett eszközzel, ez az időnkénti tisztítás-mosás szempontjából előnyös. A fehéret párosítottam az újhoz, az új kék hátlapot a régihez, így jobban összeillik:

    Az újon még rajta van a védőfólia, bár az ilyet nem szoktam őrizgetni, csak most így alakult, majd ledobom róla. Felsőn csak tükröződés látszik.

    [ Szerkesztve ]

    Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

Új hozzászólás Aktív témák