Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz bucihost #1734 üzenetére

    Mit is lehetne várni tőlük, talán a Cisco-s modemen kívül más normális eszközök nincs is :D

    adsl:
    PR-Delta-t már nem árusítanak, viszont akiknek az van, azokat szó szerint le .... inkább nem írom le.
    Ugyan így van nettel is, nem baj, hogy egy csomó netcsomag már megszűnt, de azért az azokban a csomagokban lévő előfizetőket nem hívják fel, hogy nem-e akarnak váltani, vagy nem emelik őket más csomagba, á nem, fizessenek továbbra is nagy havidíjat a semmiért, elvégre addig még a hálózatot se terhelik annyira míg nem használják a szolgáltatást és ugye közben jól tejelnek :D
    Ami a megoldást illeti, egyszerűbb a csomagváltás és akkor már adnak ingyen egy box-ot, ami képes a digitális vételre is, mert az analóg csatornák hamarosan teljesen megszűnnek.

    dugynok:
    Igen, folytatódik, bár az összeg az nem biztos, hogy ugyan annyi lesz, ilyenkor a hűség lejárta után általában emelik az árat, ameddig nem szól nekik az ember, hogy szeretne új csomagot új hűséggel (Na igen, a UPC-nél bezzeg a hűségidő lejárta előtt felhívják az embert kedvező ajánlatokkal, de a PR hol ...).
    Ami a TV-t illeti igazából nem csak analóg TV-vel folytatódik (max azon a néven fut), ugyanis az analóg mellé ingyen jár a digitális is és fordítva, amíg az analóg meg nem szűnik.
    Csak egy digitális vételre (dvb-c) alkalmas eszközre van szükség és foghatóak a kódolatlan digitális csatornák. Az eszköz lehet szolgáltatói, vagy független is, talán azzal jobban is jár az ember funkcionalitás és stabilitás terén, csak ugye egyszerre 20-40 ezer forint egy boxért nem kis pénz, bár kinek hogy.

    Ami a másik hozzászólásban lévő szűrőt illeti ha most nincs szűrő, akkor nem raknak fel, ha pedig van, akkor meg általában meghagyják, kivéve nagyobb csomagra váltás esetén. Ugye régen az analóg csatornákat ezzel szabályozták, de digitálisnál már más megoldás van, bár talán ha nem prémium csomagra fizet elő az ember, akkor még mindig szűrővel csinálnak egy leválasztást, de nem biztos, csak abból feltételeztem, hogy ugye az összes csatorna kódolatlan és csak mert egy ember nem fizet elő rájuk azért nem kódolják, bár ennyi erővel az összes csatorna lehetne kódolatlan a szűrős módszerrel, bár akkor a szerelőknek kicsit sokszor kellene oszlopot járniuk :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák