Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz Fücsök007 #1779 üzenetére

    Ó bocs, még az előzőre se reagáltam :D

    10/0,5-ös netnél sajnos nem is tudnának mást adni csak SAT-ot, mert az IPTV kapásból elvesz 8-10 Mbit/s-t és akkor az talán csak SD minőség, a HD az még többet elvenne és mivel a Telekom nem olyan tetű mint a PR, ezért ők egy csomó HD csatornát ingyé adnak, csak a PR olyan ...., hogy náluk mindenért külön kell fizetni.
    Egyébként ez az érdekes és a jó is, hogy a Telekomnál a legtöbb esetben jóval több jön a csövön, mint amennyiért fizet az ember, sőt a legtöbb esetben a UPC és a DIGI is többet ad (DIGI pl. 10% ráhagyást ad, kivéve az 1000-es nethez, de ott nem is tudnak jelenleg), a PR-nél meg még a fizetett sebesség sincs meg (kivéve 1-2 ritka helyen úgy látszik), nem hogy több.
    TV-nél milyen modemről van szó? Nem a box-ról? Mert ha arról, akkor kérdéses, mivel a PR-nél nincs megfelelő box, a legolcsóbb van és az is a egy érdekes szoftverrel van megáldva, tehát nem túl jó párosítás, ráadásul a digitális adással is problémák vannak néha és olyankor nem csak a box-al ellátott TV-ken van probléma (néha csak a boxokkal van probléma), hanem a DVB-C képes TV-ken is. Persze ez gondolom területtől is függ, ki kell próbálni, ha nem jó, akkor meg basztatni kell őket.

    A VDSL hálózatról meg annyit, hogy az itt sajnos nincs, legalább is ahol én vagyok ott biztos nincs, csak sima ADSL, max a DSLAM közelében van most VDSL (gondolom posta), az meg innen több mint 100 méterre van, a VDSL meg kb. 100 méteren belül tud jól teljesíteni, de ott akár 50-100 Mbit/s-t is lehet rajta szolgáltatni.
    Amúgy az oldalukon a hálózatfejlesztésnél ott volt, hogy itt és a környéken is év végéig lesz fejlesztés és akkor több helyen lesz elérhető a VDSL hálózat és a nagyobb sebességű internet (30-50 Mbit/s), de hát abból se lett semmi. Még a közhálót is a PR vette át, mert ők jobb netet ajánlottak, azt mi lett belőle? 50/5-ös internet, holott máshol a Telekom 100/100-at ad, csak akkor azt nem értem, hogy az 50/5 hol jobb.

Új hozzászólás Aktív témák