Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz sziszi-fuszi #3141 üzenetére

    Látom az olvasás nem megy valami jól, már párszor írtam, hogy jelenleg nincs más alternatíva ilyen kínálattal (pl. 30 Mbit/s-nál nagyobb internet), ezt rendesen ki is használja a PR, jobban mondva használta eddig, mert hamarosan indul a Telekom helyi optikai hálózata.
    Egyébként meg ha valami szar, vagy valaki hülye, akkor nem látom annak akadályát, hogy ezt ki is mondjuk, főleg mondjuk nyilvánosan egy fórumon, ahol más tanulhat belőle, hogy pl. a PR koax hálózatain ne várjon mindenhol stabil szolgáltatást.
    De ez nem csak egy szolgáltatás esetén igaz, áttérhetnék a politikára is, de szerintem érthető így is, miért fontos hogy a problémákat, illetve az igazat kimondjuk.
    Egyébként meg vannak gazdasági ismereteim és tudod mivel már minden szerencsétlen elindult ilyen helyeken és van valamilyen hálózatuk, így nem éri meg vállalkozást indítani, mert nincs akkora rész, amit nyereségesen le tudnál fedni, mondjuk van egy csomó falu, de orbánnak hála már az egész ország elnéptelenedik lassan, a kisebb településekkel kezdve persze, szóval nem éri meg még egy szolgáltatónak betörni a piacra, inkább csak úgy lehetne, ha felvásárolsz egy másik szolgáltatót, de ahhoz meg hatalmas tőke kellene, na meg milyen szolgáltatót vásárolj fel, mint a PR? Az egész cég olyan mint egy kártyavár, a csoda csak az, hogy még nem dőlt össze, egyébként meg van egy olyan mondás, hogy a minőséget meg kell fizetni, szóval valószínűleg nem adnám valami olcsón, a PR-re meg rátérve az a baj, hogy ők a szart is drágán adják és akkor még az eszközök sem valami jók amivel szolgáltatnak, de ha figyelmes vagy, akkor ezt előttem is leírták, egyébként meg a PR embereit sem én minősítem, ők magukat minősítik a munkájukkal, úgy hogy nekik tarts előadást! :)
    Ha nem lennének olyanok, mint amilyenek, akkor nem lehetne azzal a jelzővel illetni őket, ilyen egyszerű. Ha orbánék sem lopnák szét az országot, akkor nem mondhatnánk rájuk, hogy gerinctelen szarházi tolvajok, így azonban joggal mondhatja rájuk bárki, főleg egy "demokratikus" országban :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák