Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Krystal_s

    addikt

    Sziasztok, ismét mobilnetet vagyok kénytelen használni.
    Egyes weboldalak lassan töltődtek be. Láttam ping teszten, hogy a saját Router dobálja a csomagokat. Gondoltam áramtalanítom akkor már sajátot és a szolgáltatós Technicolort is. (ami már az utolsó teszt miatt lett itt hagyva, mert hiába kértük a cserét Cisco-ra, a szerelő nem hozhatta be hiába volt nála. A központban nekünk kell kérni szerződésátírással a cserét. Furcsa, hogy ő nem kérhette és újra kell majd jönniük, ha lesz időnk és energiánk az egészhez. :\

    Szóval áramtalanítás után bekapcsoltam mindkét Routert. Kimentem 5-10 percre, visszajöttem és még nem volt net. Pár perc után lett. Egy hete volt ilyen, akkor magától elment a net és ugyanígy villogott kb fél óráig, aztán visszajött.

    Ismét dobálta a csomagokat a saját. Megint kikapcsoltam őket, azóta nincs net.
    A szolgáltatóson világít a Power, DS, US, Wifi, de az Online led villog folyamatosan. Néha begyorsulva villog, újraindítja magát, de akkor is addig jut, hogy villog az Online.
    Ilyenkor az eszköz halt be, vagy központilag nincs net? Furcsa véletlen lenne.
    Ja és beléptem a webes felületre, teljesen más, mint eddig. Pl. lett USB menü stb., az almenüből is mindenhol sokkal több beállítás érhető el.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák