Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szacsee

    nagyúr

    válasz ImI87 #2010 üzenetére

    tka tévedett ennyi. :DDD
    WD 40-et még a kocsi belső hűtő ventilátorára sem ajánlott fújni, oda szilikonzsírt, vagy hasonló zsírspray-t ajánlanak a szakik. WD 40 jó mindenre kijelentés meg még a múltból ragadt az emberekre.
    Sajnos előfordul, hogy a tekercsek ciceregnek főleg nagyobb fogyasztású kártyáknál.
    Nálam Asus 8800GTS volt ilyen és nem volt sokáig, mert igaz ment gond nélkül, de zavaró és az emberben benne van a félsz, hogy mikor adja meg magát és esetleg visz-e magával még valamit az örök vadászmezőkre a gépen belülről.
    Nálam még itt van az 5770 és addig nem adom el, míg meg nem jön az utód, ha nem cicereg, csörög zörög, akkor majd felrakom az apróra, addig meg elporosodik itthon.
    Idáig Asus és Giga kártyáról írtátok, hogy cicereg. Bár ez szerintem nem gyártó függő, mivel állítólag egy helyen készülnek a ref nyákos VGA-k. Gondolom 1-2 rosszabb illesztésű tekercs belekerül a készletbe és az okoz ilyenkor fejfájást a használójának.
    Ha kifognék egy ilyen kártyát, akkor pl 3 napon belül visszaküldve cserélik, vagy sem?
    Pl. ipon-ra gondolok. Onnan szoktam rendelni ezt-azt, mivel vidéki vagyok, így ha gond lenne a garanciafutár jól jöhet (és már jól is jött 1-2 esetben, amikor nem kellett felvinnem Bp-re a cuccot, csak egy e-mailt kűldeni). :)

Új hozzászólás Aktív témák