Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PiciDikenz

    aktív tag

    Helló,

    Szeretnék építeni Rpi2-ből egy plex szervert, amin transmission is fut. A plex egy külső tápos usb-s vinyóról kapja a kakaót, ezen kívül semmi nincs a pi-re kötve, hálózat természetesen vezetékes.

    Nagyjából sikerült is a telepítés, de a legtöbb filmem esetében, az "ez a szerver nem elég erős a transcode-hoz" üzenet jelenik meg, amit a .js fileok átírásával, és az írási jogosultság elvételével sem tudtam megszüntetni.

    Elindulnak azonban az ezer éves DVD-s alacsony bitrátás filmek, amiknél sajnos meg kellett, hogy állapítsam, hogy brutálisan szaggat, pár másodpercet lejátszik, megáll swappel majd megint pár másodperc és így tovább...

    Az asztali pc-m wifin csatlakozik a hálózatra, de 300Mbitet lazán tud a router, így azt kizárnám, a pi pedig mint írtam vezetének keresztül van felcsatolva. A plex szervert a belső címmel érem el, nem a plex.tv-n keresztül.

    Először gondoltam arra, hogy elfogy a pi ereje, de a procimagok 50%-on sem dolgoznak, a ram meg félig sincs. A hálózati statisztikát kielemezve nem látszik extrém forgalom, ilyen 500-600k/s nagyon maximum az eth0-n, ezért a hálózati limitet sem éri el az eszköz.

    A kérdésem az lenne, hogy egyrészt a transcode letiltás kiiktatására valaki tud-e mást a js hacken kívül, illetve, hogy mitől lehet ez a szörnyű bufferfesztivál?

Új hozzászólás Aktív témák