Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vadkörte

    addikt

    Szerettem volna fajleszteni a picurkám. Alapvetően médiakliensnek használom NAS-ról és külső eszközről film lejátszása (nem lényeg az fHD-nál nagyobb felbontás, a TV is "csak" fHD) valamint ugyanígy zenelejátszásra. A Kodi-t zenelejátszónak befogni, kicsit ágyúval verébre dolgonak tartom, így nézegettem a specializált rendszereket. (RuneAudio, Volumio, stb...)
    A kétkártyás megoldás ment is, de a hátam közepére sem kívántam már az állandó csereberét. Az egykártyás - multiboot - megoldások a fórumok szerint vagy nem, vagy nagyon nehezen jöttek volna össze. (pl. eltérő filerendszerek, stb...)

    Ekkor bukkantam a Noobs-hoz hasonló BerryBoot nevő cuccra. Gyerekek. Alig fél óra alatt működőképessé sikerült varázsolni a "rendszer"t. Így most van egy frissíthető 17.3-as Kodi-m (LibreElec) és egy Volumio 2 a kártyán. Hátránya annyi volt, hogy a Kodi nem fogadta el az előző szintén 17.3-as Kodi backup-ját, így lakhatom be újra. :(((
    Amúgy minden beállítást és ha van update-et eltárol és elvégez, de én a 8GB-os kártyán csak két összesen kb. 400MB-nyi *.img állományt látok, meg egy rakat üres helyet. A lényeg, hogy működik. Úgy ahogy azt szerettem volna.
    Már csak össze kell(ne) szedegetni a media center többi alkatrészét és ráfordulhatnék az építésre. :DDD Addigis örülök annak ami van.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. V. Körte

Új hozzászólás Aktív témák