Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    Üdv!

    Full-Full kezdőként érdeklődnék, mert láttam pár dolgot.
    Ha csak használhatóság szempontjából nézzük, akkor mennyire oldható meg egyszerűen az, hogy egy pi egy személyben legyen PiHole, és egy SOS sms/hívás fogadásra és küldésére képes eszköz?
    Mennyire szeparálható ez a kettő szét eszközön belül: pl OS felett elfut a 2 progi, vagy futhat-e 2 os egyszerre egymásról nem tudva, megfelezve az erőforrásokat?
    Ha az adat biztonság a legelsődlegesebb, akkor mennyire biztonságos a fenti igénykombó? (és ha rádobnék még egy pi-vpn-t is?)

    Kellene egy androidos eszköz, mert még nem volt... Kellene még egy SIM, leválasztani pár dolgot az aktuális számomról. Aztán megláttam, hogy a pi-hole mennyire jópofa cucc. Az androidos eszköznek nem feltétlen kell "gsm képesnek/modemesnek" lennie, de így akkor kell még egy eszköz... a pi meg kombózható, csak hát nem ismerem a korlátait. A pihole, és VPN kombót már láttam, de jó lenne ha a GSM-es, rész előbbiektől teljesen függetlenül lenne teljes biztonságban

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák