Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cigam

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz Archttila #46520 üzenetére

    Mert ők 24/7-es rendelkezésre állással üzemeltetnek gépeket. Ha hétfőn 3-kor odaklikkelsz ugyanaz történik mint szombat 11-kor.
    Nincs se de, se ha, se vagy. Otthon is n+1 eszközöd van amit csak bekapcsolsz, és működik. Nem frissíted a mikrosütő programját, vagy a headsetet (gyakran nem is tudod hogy lehetséges).
    Utolsó tapasztalat a frissítésről: Philips TV- valamiért nem szerette a NAS DLNA megosztását, lefagyott tallózás közben, de úgy hogy áramtalanítás után tért csak magához. (Másik laptopról, médialejátszóról ment a tallózás lejátszás, szóval sanszos, hogy a TV volt a hunyó). Jött egy frissítés, ami megjavította. Majd jött még1, és azóta megint lefagy a tallózás. Ráadásul idővel egyre csökken az esély, hogy új javítást adnak ki. Mi a valószínűsége, hogy újra kijavítják amit egyszer már megjavítottak?

    Persze lehet rengeteg ellenpéldát is hozni a telefonok (biztonsági) frissítései, stb... Mégis az ember gyomra görcsbe rándul, ha a Microsoft frissíti a W11-et.

    24/7-ben fut a raspberry-m. Egyszer beállítottam a programokat, és azóta rendben teszi a dolgát. Miért kellene bármit is frissítenem rajt? Oké, a pihole adatbázisát véletlenszerűen frissítem, de hónapok telnek el úgy hogy hozzá sem nyúlok, csak használom.

    [ Szerkesztve ]

    Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

Új hozzászólás Aktív témák