Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Alusky #106936 üzenetére

    Kérdezd a Vodát.
    Anno 2012-ben 3200ft-al kezdtem a UPCnél 30Mbittel. Ebből lett 120Mbit 3800-ért. Aztán ez így volt sok évig. Amikor átvette a Voda, egyből emelkedett.
    Tavaly 5500ft-os áron hosszabbítottam velük szerződést, aztán nyár elején ebből 6600ft lett, most szeptembertől pedig 13300ft. A sebesség végig 500/22Mbit. Alapjáraton ez a sebesség nekem ok lenne, csak kb ezenkívül semmi nem tetszik már.
    A poén az, hogy 8200ft-ért lenne 2/1Gigabites net, a T-től. Illetve ezzel is van egy kis kanyar, mert mindkét oldalsó és a szembe szomszéd címét beírva is hozza, csak az én címemet beírva nem hozza ezt (csak valami 50Mbites szutykot) de minimális esélyt látok rá, hogyha körbe mindenhol elérhető, akkor épp nálam ne lenne az. Szóval most megvárom, hogy lejárjon a hűség, és hacsak nem tudnak merőben nagyon sokkal jobb ajánlatot adni, akkor borítom a 11 éves "barátságunkat"... illetve pontosabban megtették ők, mikor Vodafone lettek, mert azóta kétszer is volt olyan, hogy 3-4 napig nem volt net (legutóbb pár hete, kedd reggeltől péntek reggelig nem sikerült netet varázsolni) illetve tele vagyunk 5-10 perces szakadásokkal, sokszor mire elérném az ügyfélszolit már meg is javul. Szóval egy ideje mocorog a fejemben, hogy le kéne lépni tőlük, az utóbbi pár hét (előbb egy 3 napos kimaradás, majd rögtön utána a durva emelés) csak megerősített abban, hogy jól gondolom.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák