Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BiP

    nagyúr

    válasz norbert1998 #13397 üzenetére

    Hasonló megtévesztésből én is egy ezer éves Codegen (6049) házzal tolom a mai napig, pedig már egy igazán mai konfig van benne. Így egy esetleges betörő talán nem csorgatja rá annyira a nyálát.

    És hogy ONtopik is legyek, akkor megosztom veletek a múltkori esetemet.
    40ezerért hirdettem egy 660Ti-t. Pár ezerrel fölé lőttem az árat, mert doboz, gari nélkül árultam, de nem volt sürgős. Pár érdeklődő így is akadt. Az egyik tök szimpatikus volt, értelmes, elbeszélgettünk, majd amikor az árra került a sor, jött a szokásos mások ennyiért meg annyiért árulnak ilyen kártyát, ráadásul dobozosan, garanciával, stb. (persze tök más típusokra hivatkozott) és hogy 30 felett soha nem fogom eladni (kb. 35 volt nálam a limit) úgyhogy 27-et adna érte. Ez kicsit túlmutat a "némi alkun", úgyhogy le is zártuk a dolgot.
    Sosem értem, hogy ha annyiért vehetne a felsoroltak közül, miért is nálam érdeklődik? Költői a kérdés.

    Egy másik érdeklődő meg feltett 6-7 kérdést, ill. 31-ért megvenné. A kérdésekre készségesen válaszoltam, ill. jeleztem, hogy a 31-es ajánlat elég alacsony. Nem is válaszolt, szó nélkül eltűnt.
    Megjegyzem, pár nap múlva 3ezerrel levittem az árát, (így a megfelelő helyére került), el is kelt hamar egy tök szimpatikus, normális vevőnek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák