Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #92006144

    törölt tag

    Vettem egy "kiskergaris" am4 processzort, amikor nem találtam a kisker papírját a dobozban, akkor rákérdeztem az eladóra ezzel kapcsolatban. Rögtön jött a válasz, hogy küldi mail-ben. Kapaszkodjatok!
    Egy szerkeszthető word doksit kaptam "piroskecske" aláírással (vagyis annak a helyével), ami láttán nagyon csúnyát átb@xva éreztem magam. Aludtam rá egyet, de nem sikerült megbékélnem a gondolattal. Külön kérdeztem, hogy hova szól a garancia, és kisker volt a válasz. Mivel "piroskecske" így is sokszor szerepelt a csalósban, így érthető mód nem repestem az örömtől. Bár én voltam a hülye, hogy leírtam privátban, hogy inkább fizetem mindkét postát, mert ezt nem írhatom bele a hirdetésbe garancia címszó alatt, ha továbbadom a portékát. Meg sem fordult a fejében, hogy átverte a vevőjét, és ilyen esetben illik kártalanítani. Szóval visszapostázás után meg is kaptam csak a proci vételárát. Alapvetően egy szavam sem lehetne, de valahogy akkor is tüskét érzek a történetben, és nem a 3000 forint vágott földhöz, hanem a korrektnek semmiképpen sem mondható hozzáállás zavar inkább.
    Tanulság: ha átb@xnak, teljes mértékben kérd a kártalanítást, vagy sokadszor is kérdezz rá, hogy pontosan hova szól a "garancia".

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák