Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz opr #83743 üzenetére

    Alapvetően nem nagyon kell szívni a driverekkel, ha betartod azt, hogy nem kell kergetni a legújabb verziót, meg nem akarod megjavítani ami nem rossz, akkor nemigazán kell.
    nem azt mondom volt már, hogy szívtam én is, de rohadt ritka, hogy egy játék miatt drivereznem vagy ilyesmit kellene. (Az, hogy a Win10 frissítgeti magát állandóan, sokkal nagyobb baj ebből a szempontból).

    last of usról hallottam, hogy valami nagyon nagy durranás, de igazából nem találkoztam vele. Az Uncharted sorozatot viszont sajnálom, mert az egyik részt magyarítottuk/fordítottuk barátnőmmel (egy részét) és nagyon bejött.
    De ugye ez a konzol exklúzív dolog is amilyen mesterséges dolog, amivel megpróbálják odacsalogatni az embereket, nézd, vedd meg a konzolt, mert ha ezzel meg ezzel játszani akarsz, akkor csak ezen fogsz tudni. Átlátszó, és undorító.

    Ami nagyon tetszett anno (mikor a számtech boltba dolgoztam, de volt konzolos részlegünk is) az a kinect volt, az annyira bejött, hogy venni is akartam miatta konzolt, de bent a melóhelyen játszva, azért 2-3 hét alatt meguntam annyira, hogy már ne akarjak.

    Tudom, hogy nem megtéríteni akarsz, csak leírtam., hogy az én szempontomból nemigazán lenne nyerő egy konzol. Maximum egy PS4 piri pénzért az uncharted sorozattal, de amúgy annyit meg nem is játszok, hogy egy konzol ki legyen használva ténylegesen.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák